POLÍTICA DE PRIVACIDAD:

El presente Política de Privacidad establece los términos en que Merchandroll usa y protege la información que es proporcionada por sus usuarios al momento de utilizar su sitio web. Esta compañía está comprometida con la seguridad de los datos de sus usuarios. Cuando le pedimos llenar los campos de información personal con la cual usted pueda ser identificado, lo hacemos asegurando que sólo se empleará de acuerdo con los términos de este documento. Sin embargo esta Política de Privacidad puede cambiar con el tiempo o ser actualizada por lo que le recomendamos y enfatizamos revisar continuamente esta página para asegurarse que está de acuerdo con dichos cambios.

Información que es recogida

Nuestro sitio web podrá recoger información personal por ejemplo: Nombre,  información de contacto como  su dirección de correo electrónica e información demográfica. Así mismo cuando sea necesario podrá ser requerida información específica para procesar algún pedido o realizar una entrega o facturación.

Uso de la información recogida

Nuestro sitio web emplea la información con el fin de proporcionar el mejor servicio posible, particularmente para mantener un registro de usuarios, de pedidos en caso que aplique, y mejorar nuestros productos y servicios.  Es posible que sean enviados correos electrónicos periódicamente a través de nuestro sitio con ofertas especiales, nuevos productos y otra información publicitaria que consideremos relevante para usted o que pueda brindarle algún beneficio, estos correos electrónicos serán enviados a la dirección que usted proporcione y podrán ser cancelados en cualquier momento.

Merchandroll está altamente comprometido para cumplir con el compromiso de mantener su información segura. Usamos los sistemas más avanzados y los actualizamos constantemente para asegurarnos que no exista ningún acceso no autorizado.

Cookies

Una cookie se refiere a un fichero que es enviado con la finalidad de solicitar permiso para almacenarse en su ordenador, al aceptar dicho fichero se crea y la cookie sirve entonces para tener información respecto al tráfico web, y también facilita las futuras visitas a una web recurrente. Otra función que tienen las cookies es que con ellas las web pueden reconocerte individualmente y por tanto brindarte el mejor servicio personalizado de su web.

Nuestro sitio web emplea las cookies para poder identificar las páginas que son visitadas y su frecuencia. Esta información es empleada únicamente para análisis estadístico y después la información se elimina de forma permanente. Usted puede eliminar las cookies en cualquier momento desde su ordenador. Sin embargo las cookies ayudan a proporcionar un mejor servicio de los sitios web, estás no dan acceso a información de su ordenador ni de usted, a menos de que usted así lo quiera y la proporcione directamente, visitas a una web . Usted puede aceptar o negar el uso de cookies, sin embargo la mayoría de navegadores aceptan cookies automáticamente pues sirve para tener un mejor servicio web. También usted puede cambiar la configuración de su ordenador para declinar las cookies. Si se declinan es posible que no pueda utilizar algunos de nuestros servicios.

Enlaces a Terceros

Este sitio web pudiera contener en laces a otros sitios que pudieran ser de su interés. Una vez que usted de clic en estos enlaces y abandone nuestra página, ya no tenemos control sobre al sitio al que es redirigido y por lo tanto no somos responsables de los términos o privacidad ni de la protección de sus datos en esos otros sitios terceros. Dichos sitios están sujetos a sus propias políticas de privacidad por lo cual es recomendable que los consulte para confirmar que usted está de acuerdo con estas.

Control de su información personal

En cualquier momento usted puede restringir la recopilación o el uso de la información personal que es proporcionada a nuestro sitio web.  Cada vez que se le solicite rellenar un formulario, como el de alta de usuario, puede marcar o desmarcar la opción de recibir información por correo electrónico.  En caso de que haya marcado la opción de recibir nuestro boletín o publicidad usted puede cancelarla en cualquier momento.

Esta compañía no venderá, cederá ni distribuirá la información personal que es recopilada sin su consentimiento, salvo que sea requerido por un juez con un orden judicial.

Merchandroll Se reserva el derecho de cambiar los términos de la presente Política de Privacidad en cualquier momento

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS 

Darrera actualització: 17 desembre de 2018

Identitat del responsable:

El projecte i web MERCHANDROLL.COM és un projecte de DEFYMUSIC S.L. amb NIF:B55087258 que és el responsable del fitxer. La seu social està a Catalunya, Santa Coloma de Farners, al carrer Clavell número 7. Et pots posar en contacte amb nosaltres enviant-nos un email a [email protected].

Aquesta web s’utilitza comercialment per divulgar informació a través d’internet i el nostre butlletí electrònic amb finalitats informatives, educatives i comercials, que inclouen activitats de marketing i vendes online.

Protecció de dades personals

En aquesta web ens esforcem per estar al dia i complir amb les normatives i lleis europees i espanyoles de protecció de dades de caràcter personal. Pots trobar més informació d’aquestes normatives i lleis de protecció de dades personals a la web de l’Autoritat Catalana de protecció de dades (apdcat.gencat.cat/ca/inici).

Tractament de dades personals

Què son les dades personals?

Es tracta de qualsevol informació de caràcter personal de persones físiques que permet identificar-les. Exemples d’aquesta informació són el teu nom, el teu email o el teu telèfon.

Perquè es recullen aquestes dades?

Recollir aquestes dades és habitual en qualsevol web interactiva on hi ha formularis de contacte, de marketing o vendes.

Les finalitats de recollir aquestes dades són:

- Permetre que puguis contactar amb nosaltres i atendre les teves peticions.

- Crear una llista de subscriptors via email al nostre butlletí electrònic que utilitzem per activitats relacionades amb el marketing i vendes com ara continguts i promocions exclusives o notificacions sobre noves entrades al nostre blog.

- Gestió administrativa, fiscal i laboral a través de la relació contractual, d’obligat compliment.

- Prestar serveis a l'Usuari o vendre béns, incloent el pagament i el lliurament, si escau.

Quin tipus de dades es recullen? Finalitat i legitimació.

En termes generals, les dades personals recopilades es guarden en els nostres sistemes amb la finalitat d’enviar-te comunicacions electròniques laborals i comercials així com la gestió administrativa, fiscal i comptable de la nostra relació contractual.

Les dades personals són identificatives i corresponen a un mínim raonable per poder portar a terme l’activitat realitzada. En particular, no es recullen dades especialment protegits en cap moment.

Això vol dir que s'usen per qüestions com l’enviament de butlletins (newsletter), avisos de noves promocions i ofertes comercials, nous serveis, esdeveniments i en general qualsevol informació que considerem de l’interès per als nostres usuaris.

La legitimació per a la recollida d’aquestes dades neix del consentiment exprés que ens otorgues (de forma voluntaria) en qualsevol moment al marcar la casella d’acceptació de la política de privacitat de la nostra web.

Aquesta casella apareix desmarcada i fins que no s’hagi marcat amb una acció expressa per l’usuari, no és possible realitzar l’acció en questió (alta com a subscriptor, enviament de formularis de contacte, marketing o vendes,...)

De forma concreta recollim les següents dades personals:

- El teu nom (sense cognoms) en formularis de contacte,marketing i vendes així com la llista de subscriptors del butlletí electrònic.

- El teu email en formularis de contacte,marketing i vendes així com la llista de subscriptors del butlletí electrònic.

- Les Dades Personals recollides per realitzar el pagament podran referir-se a la targeta de crèdit, el compte bancari utilitzat per a la transferència o a qualsevol altre mitjà de pagament previst. La classe de Dades recollides per aquesta Aplicació depèn del sistema de pagament utilitzat.

- Interessos específics: amb els dades analitiques de la web i la llista de correu o butlletí electrònic intentem segmentar de forma que cada persona revi informació rellevant segons els l’ús que utilitza dels nostres continguts, pàgina web, etc ,... Això ens permet oferir informacions adequades al que realment vols rebre i evitar que revis emails de poc interès. Alhora ens proporciona informació estadística anonimitzada de gran valor per prendre decisions de marketing i vendes.

Aquesta web utilitza les següents plataformes per recollir i emmagatzemar les teves dades personals: Prestashop, Mailchimp i Google Analytics. Totes tres estan acollides al Privacy Shield. Pots trobar més informació sobre aquest acord aquí: https://www.privacyshield.gov/welcome

On es guarden les teves dades personals (sessions internacionals)?

Plataforma Mail Marketing Mailchimp (USA)

Plataforma GOOGLE GMAIL i ANALYTICS (USA)

Aquestes empreses operen sota el marc legal de protecció de dades personals de la unió europea i en el compliment de les seves funcions actuen com a encarregats del tractament.

Durant quan de temps guardem les teves dades?

No hi ha una data de caducitat predeterminada per les dades que recollim. Les dades personals les donem de baixa a petició dels interessats.

Drets de l’usuari i com exercir-los

D’acord amb les disposicions a la RGPD europeu i la LOPD espanyola, l’usuari pot, en qualsevol moment, exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les dades personals que tractem.

Per facilitar l’exercici d’aquests drets es facilita a totes les comunicacions una zona de baixa que donarà la eliminació inmediata de les dades personals de l’usuari de la base de dades del proveïdor de email marketing Mailchimp.

Alhora pots utilitzar el nostre correu electrònic o formulari de contacte de la nostra web per comunicar el teu exercici de drets i procedirem a efectuar-los tan aviat com ens sigui possible.

Els teus drets:

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si estem tractant dades personals que us concerneix, o no. Les persones interessades tenen dret a:

Sol·licitar l'accés a les dades personals relatives a l'interessat

Sol·licitar la seva rectificació o supressió

Sol·licitar la limitació del seu tractament

Oposar-se al tractament

Sol·licitar la portabilitat de les dades

Pots llegir sobre aquest drets aquí: http://apdcat.gencat.cat/ca/documentacio/RGPD/novetats/#bloc7

Els interessats podran accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats que van ser recollides. En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l'exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. Les deixarem de tractar, menys per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. Com a interessat, tens dret a rebre les dades personals que t'incumbeixin, que ens hagis facilitat i en un format estructurat, d'ús comú i lectura mecànica, i a transmetre'ls a un altre responsable del tractament quan:

- El tractament estigui basat en el consentiment

- Les dades hagin estat facilitats per la persona interessada.

- El tractament s'efectuï per mitjans automatitzats.

- En exercir el teu dret a la portabilitat de les dades, tindràs dret al fet que les dades personals es transmetin directament de responsable a responsable quan sigui tècnicament possible.

Els interessats també tindran dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l'autoritat de control, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que li concerneixen infringeix el Reglament.